Zadnji komentarji strank

Izberite tip gosta
Zelo dobro



od 1674 ocen
  • Čistoča 8,1
  • Infrastruktura 7,5
  • Lokacija 8,3
  • Udobnost/standard sobe: 8,1
  • Storitve osebja: 7,9
  • Kakovost glede na ceno 7,9
  • Hrana/postrežba: 7,6
Razvrsti po

KONG iz Malezija
Par
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a 2 noči september 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Ocenjeno 15 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Dato iz Malezija
Poslovni potnik
Nadstandardna soba
Bival/-a 2 noči september 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Ocenjeno 12 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Siak iz Malezija
Poslovni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a 3 noči september 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Ocenjeno 06 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

SELVARAJU iz Malezija
Samostojni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a 2 noči september 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Ocenjeno 05 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

kok iz Malezija
Poslovni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč avgust 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Ocenjeno 01 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

novy iz Indonezija
Poslovni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč avgust 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Ocenjeno 01 september 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Poh iz Malezija
Samostojni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč avgust 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Ocenjeno 22 avgust 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Poh iz Malezija
Samostojni potnik
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč junij 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Ocenjeno 22 avgust 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Charles iz Malezija
Par
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč avgust 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Ocenjeno 18 avgust 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?

Indira iz Indonezija
Družina z mlajšimi otroki
Nadstandardna soba s francosko ali dvema ločenima posteljama
Bival/-a eno noč januar 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Ocenjeno 15 avgust 2016
Ali je bila ta ocena v pomoč?


1

2

3

1234

Začnite tukaj in izberite želeni program: